Thursday, 25 April 2013

Novel Karyaseni dan Penulisan2u Pilihan DRAMA & FILEM

Novel Karyaseni dan Penulisan2u Pilihan DRAMA & FILEM

Posted by Kira Lee at 15:31
Reactions:  

Assalamualaikum kepada kaki blog semua. Dah lama saya tak berkongsi cerita dengan anda semua. Baiklah...hari ni saya nak kongsi cerita gembira pada kaki blog semua. Kepada peminat novel semua, ada berita gembira untuk anda semua. Novel-novel keluaran Karya Seni dan Penulisan2u bakal dipilih untuk dijadikan drama dan juga filem.

Antaranya :

  • Kampung Girl- Umi Kalsom
  • Jodoh Itu Milik Kita - Sara Aisha
  • Sebenarnya Saya Isteri Dia ( sedang ditayangkan ) - Zura Asyfar
  • Lelaki Ekslusif - Wan Awliya Rayqal
  • Love You Mr. Arrogant - Aliesha Kirana
  • Teduhan Kasih - Marissa
  • Suamiku Encik Perfect 10 - Syamnuriezmil
  • The Wedding Breaker - Evelyn Rose
  • Perempuan Lindungan Ka'abah - Hana Ilhami
  • One Day You'll Be Mine - Inawza Yusof
  • Projek Memikat Suami - Hanina Abdullah
  • Suami Yang Kubenci - E-man Sufi
  • Suami Aku Ustaz - Hannah Dhaniyah (filem)


Tadaa....ini adalah antara novel yang bakal didramakan dan juga difilemkan...




p/s : Hemmm...tak sabar nak tunggu..mesti best :)

2 comments :

lunalina said...

lelaki eksklusif ,the wedding breaker ..-rambang mata- xtahu nak pilih mana satu tapi hope salah satu ni ..huhu ..

Kira Lee said...

betul tu...lunalina..memang rambang mata..tp utk masa terdekat bulan 8 ni Jodoh Itu Milik Kita akn dityngkan di Mustika HD..kampung girl pun mungkin akn gntikan drama Kisah Cinta hari selasa tu..

Post a Comment

I Love My Blog

Free HTML Blog 4u

~Blocking Code~

+

Bunga berguguran

moving title

+

sparkling

DashBoard

+
 

:') ÁnŶє☼NĞ ๑۩۩๑ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea